2Τ VS 4T (δίχρονο ή τετράχρονο τελικά;)

<<

tiflaeisai

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Δημοσίευση 02/06/12, 18:28

Νεκτάριε, μην τους τα λέμε τόσο απότομα... γιατί τώρα θα τους πάρει πολύ να απαντήσουν...

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 02/06/12, 20:11

Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση. :P :P
<<

tiflaeisai

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Δημοσίευση 02/06/12, 20:50

advnick έγραψε:Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση. :P :P

Νεκτάριε, σε σένα πρέπει να το λέει ρε...

8-|
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 03/06/12, 11:43

advnick έγραψε:Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση. :P :P

ναι ναι πολλες φορες ακολουθουν οι υπολοιποι και γιαυτο παω αργα...............
Τι λες παλι ρε ......... οταν παω γρηγορα με χανουν ..... χανονται και αν δεν ειναι ο σπυρος σκουπα ......... χανομαστε.
Μπορουμε βαβαια να παμε καμια φορα παρεα για να δουμε ποση ωρα θα με ακολουθεις.............. συντεκναρα χαχχαχαχαχαχα
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 03/06/12, 12:08

MANU KTM950 έγραψε:

ναι ναι πολλες φορες ακολουθουν οι υπολοιποι και γιαυτο παω αργα...............
Τι λες παλι ρε ......... οταν παω γρηγορα με χανουν ..... χανονται και αν δεν ειναι ο σπυρος σκουπα ......... χανομαστε.
Μπορουμε βαβαια να παμε καμια φορα παρεα για να δουμε ποση ωρα θα με ακολουθεις.............. συντεκναρα χαχχαχαχαχαχα

δεν εννοω μονο εσενα, εννοω ολους τους οδηγους 2Τ, εκτος των επαγγελματιων βεβαια. :P :P :P
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 03/06/12, 23:25

μα ειπαμε ειμαι οτι καλυτερο ξερεις 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| απλα πρεπει να το δεχτεις :P :P :P :P :P
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

tiflaeisai

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Δημοσίευση 04/06/12, 11:21

Ε νταξ ρε Νίκο, σε αυτά τα επίπεδα δεν θα φτάσουμε...

Αλλά ζούμε με το όνειρο...

:D :D :D :D
<<

tiflaeisai

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Δημοσίευση 04/06/12, 11:24

ωραίο και αυτό... τάπα το πάει ο φούστης...

<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 04/06/12, 14:42

www.youtube.com Video from : www.youtube.com

πριν λιγο επεστρεψα απο Ματαλα και αυτο ειναι το μονο που μπορω να ποσταρω.......!!!!!
<<

P@vlos.B

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Παύλος

Μοτοσυκλέτα:
ΚΤΜ 690 E '08
KTM EXC 250 '06

Δημοσίευση 04/06/12, 22:03

Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να με πείσετε να αρχίζω να κοιτάω για δίχρονο!!! :mad: :mad:
Χώρια η πλάκα πάντως, ένα μεγάλο θέμα είναι η συντήρηση, και επειδή τελευταία έχω ακούσει από πολλούς τετράχρονους για μεγάλα ποσά, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κοιτάω για 2Τ... Όλα αυτά βέβαια όταν πουλήσω το DRάκι μου!
Θα μπορούσαν μερικοί με 4Τ να μας γράψουν πόσο περίπου τους στοιχίζει η συντήρηση το έτος??? Τί να περιμένει κανείς περίπου ότι θα δίνει το χρόνο.
Και η άλλη ερώτηση είναι, υπάρχουν μάρκες ή κυβισμοί που ζητάνε πιο πολλά από άλλες, πχ τα γιαπωνέζικα είναι πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαϊκά, τα 450 από τα 250, ή όλα ανεξαρτήτως ζητάνε?
Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις εμπειρίες ανθρώπων που τα καβαλάνε τόσα χρόνια γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος και θα με βοηθούσε πολύ.
Η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της, η βλακεία δεν έχει τέτοια κολλήματα...
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 04/06/12, 22:08

P@vlos.B έγραψε:Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να με πείσετε να αρχίζω να κοιτάω για δίχρονο!!! :mad: :mad:
Χώρια η πλάκα πάντως, ένα μεγάλο θέμα είναι η συντήρηση, και επειδή τελευταία έχω ακούσει από πολλούς τετράχρονους για μεγάλα ποσά, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κοιτάω για 2Τ... Όλα αυτά βέβαια όταν πουλήσω το DRάκι μου!
Θα μπορούσαν μερικοί με 4Τ να μας γράψουν πόσο περίπου τους στοιχίζει η συντήρηση το έτος??? Τί να περιμένει κανείς περίπου ότι θα δίνει το χρόνο.
Και η άλλη ερώτηση είναι, υπάρχουν μάρκες ή κυβισμοί που ζητάνε πιο πολλά από άλλες, πχ τα γιαπωνέζικα είναι πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαϊκά, τα 450 από τα 250, ή όλα ανεξαρτήτως ζητάνε?
Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις εμπειρίες ανθρώπων που τα καβαλάνε τόσα χρόνια γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος και θα με βοηθούσε πολύ.

Παυλο αν το ψαξεις με την ετησια συντηρηση, τοτε να υπολογισεις και τα ετησια εξοδα λαδιων και βενζινης για το διχρονο. Πιστευω οτι ερχεται μια η αλλη.Απλα στις βενζινες του διχρονου, τα δινεις λιγα-λιγα και δεν σου φαινονται.
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 04/06/12, 22:29

tiflaeisai έγραψε:Ε νταξ ρε Νίκο, σε αυτά τα επίπεδα δεν θα φτάσουμε...

Αλλά ζούμε με το όνειρο...

:D :D :D :D

ok πλακα κανεις τωρα....τι κανει το ατομο ρε????
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 04/06/12, 22:32

P@vlos.B έγραψε:Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να με πείσετε να αρχίζω να κοιτάω για δίχρονο!!! :mad: :mad:

παντα να κανεις αυτο που γουστάρεις και μην ακους τιποτα....διαφορετικά παντα θα μείνεις με το ερωτηματικό...στην τελικη τα λάθη πληρώνονται...και το να εχεις αποθυμενα δεν ειναι και οτι καλυτερο...
<<

nik papastef

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
ktm 450exc
cbr 600 f

Δημοσίευση 04/06/12, 23:01

Παύλο και γω επειδή θεωρώ οτι η μηχανη δεν είναι απλά μεσω μετακίνησης αλλα κ@.λα κατεληξα σε αυτο του έχω. Φρόντισε λοιπόν να καταλήξεις κάπου με γνώμονα όπως είπε και ο μανος << α υ τ ό γ ο υ σ τ ά ρ ω και τέλος >>. λόγο της χρήσης που θα του κάνεις θα έχεις και φθορές και πολλα αναλώσιμα αν θες να είσαι τυπικος με την συντηρηση και δεν το γράψεις στα @ @ σου.
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 04/06/12, 23:03

nik papastef έγραψε:Παύλο και γω επειδή θεωρώ οτι η μηχανη δεν είναι απλά μεσω μετακίνησης αλλα κ@.λα κατεληξα σε αυτο του έχω. Φρόντισε λοιπόν να καταλήξεις κάπου με γνώμονα όπως είπε και ο μανος << α υ τ ό γ ο υ σ τ ά ρ ω και τέλος >>. λόγο της χρήσης που θα του κάνεις θα έχεις και φθορές και πολλα αναλώσιμα αν θες να είσαι τυπικος με την συντηρηση και δεν το γράψεις στα @ @ σου.

:thumbsup: :thumbsup:
ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά και άλλα θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες