Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan
Λιόπετρο, 12 Μαρτίου 2011
(Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι περισσότερες της Κικής και οι υπόλοιπες του Μανόλη και εμένα.)
Έτσι μια ωραία Κυριακή, στις 12 του Μάρτη ξεκινήσαμε στις 8 από το Ηράκλειο εγώ ο Νίκος και η Κική και μετά από 40 λεπτά φτάσαμε στον Άγιο Νικόλαο όπου συναντηθήκαμε με το Μανόλη και το θρυλικό VStrom του! Θρυλικό γιατί με αυτό το μηχανάκι που θα δείτε πήγε μέχρι τα Highlands της Σκωτίας ΜΟΝΟΣ του για να βρει εκεί τον αδερφό του... ΜΑΧΙΜΟΣ ο νέος!

Χαιρετούρες και αναχώρηση προς Μόχλο

Εκεί, στο 2ο βουνό που αχνοφαίνεται θέλουμε να πάμε.

Έτσι ξεκινάμε τους χωματόδρομους..

Μετά από λίγο ξεπροβάλει μπροστά μας ο αναστηλωμένος βενετσιάνικος πύργος του Αγίου Αντωνίου. Το γέλιο είναι πως ΔΕΝ τον είδα! Φτάσαμε, παρκάραμε κι όταν μου λέει ο Νίκος "άντε να βγάλουμε τον πύργο καμιά φωτογραφία" του απάντησα "τον πύργο; ποιόν πύργο; ωχ, ένας πύργος!"..

Φάγαμε και τα καθιερωμένα ξηροκάρπια μας για ενέργεια και ήπιαμε και νεράκι. Δεν είχε ζέστη (11 - 14 βαθμοί) αλλά στο χώμα πάντα χάνεις υγρά.

Μα τι'ναι αυτό που φαίνεται στην αρχή της;

εγώ,,,,,, πότε θα πάω εκεί
) καλό θα ήταν να βάλουν και μια ποδιά. Ο Γιάννης παρέλειψε να γράψει για κάτι κατακτυπήματα στη καρίνα του Vstrom του Μανόλη που παρά λίγο να τη ξεμασκουλώσουν