Ο Gύρος τση ΚρήτηS

<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 13/01/13, 08:47

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ εγινε τετοιο σκηνικο ??? ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

nikos-x

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
XLV 1000

Δημοσίευση 15/01/13, 18:01

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

manos13 έγραψε:Δεν ξέρω αν στην δυο επόμενες φωτογραφίες παρατηρείτε κάτι...

Εικόνα

manos13 έγραψε:
Εικόνα

Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άλλοι, αλλά εγώ θα δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Γιάννη, για το κουράγιο και τις αντοχές του.

Με τόση ζέστη και δίψα, είχε κι εσένα, (Μάνο), να φαντάζεις σαν μπουκαλάκι της χάινεκεν . . . απορώ πως δε σου όρμηξε. ^_^

Εικόνα

:devil:
.
ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ. . .
ΚΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ . . .

Flogging Molly "Float" . . . ΒΑΡΕΘΗΚΑ-ΑΣΙΜΟΣ
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 15/01/13, 21:09

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

nikos-x έγραψε:απορώ πως δε σου όρμηξε. ^_^

Δεν είναι ο τύπος μου!! ^_^ ^_^ ^_^

Όσο για το περιστατικό με το Africa και τις φωτογραφίες που περιέγραψε ο Μανόλης παραπάνω... :lol :lol
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 16/01/13, 00:40

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

δεν φταιτε εσεις,εγω φταιω που ημουνα συγκεντομενος στην εκδρομη για να βγαλουμε τον gυρο τση κρητηS.....αλλιως θα σου λεγα.....αλλα κατσε να σας πετυχω μαζομενους και τα λεμε..... :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από manos13 και 20/01/13, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
<<

africanomanolis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Μανώλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda-africa twin

Δημοσίευση 16/01/13, 01:28

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

manos13 έγραψε:δεν φταιτε εσεις,εγω φταιω που ειμουνα συγκεντομενος στην εκδρομη για να βγαλουμε τον gυρο τση κρητηS.....αλλιως θα σου λεγα.....αλλα κατσε να σας πετυχω μαζομενους και τα λεμε..... :D :D :D

:P :P :P :P :P

Ασε ρε συγκεντρωμενε!!!!
<<

africanomanolis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Μανώλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda-africa twin

Δημοσίευση 16/01/13, 01:51

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Νικο!!!! ευτηχως που δεν του αρεσει η HAINEKEN αυτο τον εσωσε!!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

MANU!!!ακου τη ακριβως εγινε!!!!Εννοειται πως βρηκα ακομα μια ευκαιρια να πειραξω τον μανο13,τα πραγματα δεν εγιναν ακριβως ετσι!!
Ελπιζω ομως να γελασαμε λιγο,σταματαμε λοιπον μαζι με τα παιδια και χαιρετιομαστε ,μεχρι να καθησουμε περναγαν καποιοι ανθρωποι
και κοιταγαν τα Bmw με θαυμασμο και ρωτουσαν διαφορα.....τους λεγανε τα παιδια(μανος+γιαννης)για τον αθλο τους και απαντουσαν
σε οτι αλλο ρωτουσαν....Εγω ειχα παρκαρει την αφρικανα ποιο πανω,ετυχε λοιπον ενας τουριστας που περασε ενω κοιταξε με θαυμασμο
τα Bmw να παει στο αφρικα και να το κοιταζει και να βγαλει και φωτογραφιες!!!Τοτε γυρισε ο Μανος και ειπε κοιτα ρε π......η μου στο
αφρικα πηγε να βγαλει φωτογραφια και σιγουρα το ειπε να με πειραξει γιατι κατα τα αλλα ειχε χεσμενο και τον τουριστα και το αφρικα
απο την κουραση που ειχε....Και εκει λοιπον που καθομαστε και μιλαμε να σου ενα μελανουρι,μια αρκετα ωραια γυναικα να βγαζει φωτος
στο αφρικα,εγω με το Μανο χαλβαδιαζαμε το μελανουρι και ο γιαννης τη φωτογραφικη της μηχανη χα χα χα....μετα βεβαια διαπιστωσαμε
απο τον τροπο που ποζαρε οτι χρησημοποιουσε τους καθρεπτες του αφρικα για να βγαζει φωτος τη μουρη της και απεναντι τις σπιλιες.....
Ετσι εγιναν τα πραγματα,ποιο πολλες λεπτομερειες απο κοντα!!!

MANOS13 αποκατεστησα την τιμη σου!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 16/01/13, 10:04

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

ρε τι κανουνε τα μελανουρια ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
αλλα και ο αλλος κολλημα με την φωτογραφικη........
μα λεω και γω ........ ο μανος ????? δεν παιζει....
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 16/01/13, 16:01

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

αντε να ανεβαζουμε την 5η μερα που αλαζω στολη γιατι εχετε ξεφυγει μου φαινεται..... :D :D :D
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 26/01/13, 21:34

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Είδα και τα βιντεάκια, έστω και καθυστερημένα. Δε πειράζει, να ανέβει λίγο να τη δει και άλλος κόσμος.
Για τη σκηνή:
Μάνο, είσαι ποιο γρήγορος,
Γιάννη, έχεις καλύτερες δικαιολογίες.

Για το βίντεο της 4της μέρας: Πολύ μου αρέσει το Κρητικό θέμα στη μουσική. Πολύ μου άρεσε που κατάφερες Μάνο να χωρέσεις και εδώ μια μέρα σε 12 λεπτά βίντεο. Δίνεις μια πολύ καλή ιδέα της διαδρομής. Μάλιστα κάποια σημεία αγανάκτησα να τα γνωρίσω έτσι πράσινα που ήταν. Είχα πάει μόνο άνοιξη φθινόπωρο και όλα ήταν κίτρινα τότε, όχι πράσινα ;) .
Α, και ο δρόμος Καπετανιανά - Τρυπητή 3Α χώμα αυτή τη φορά ε;
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:46

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Μέρα 5η - Τρίτη 17 Απρίλη 2012

5η μέρα του Gύρου τση ΚρήτηS και κατά τις 7 το πρωί τα φερμουάρ από τις σκηνές μας ανοίγουν. Η διαδικασία γνωστή, καφεδάκι, κουβεντούλα και το μάζεμα των σκηνών για τα προγραμματισμένα χιλιόμετρα της 5ης μέρας....

Εδώ ο Γιάννης απολαμβάνει το πρωινό του...

Εικόνα

Και εγώ να ψάχνω το ποτήρι μου για καφέ...

Εικόνα

Η ώρα ήταν μόλις 8:22 και όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η θερμοκρασία 18,5 ºC. Η μέρα προβλεπόταν αρκετά ζεστή.

Εικόνα
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:47

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Ξεκινάμε λοιπόν και αφού περνάμε το χωρίο Πιτσίδια στρίβουμε προς Καλαμάκι και συνεχίζοντας λίγα χιλιόμετρα φτάνουμε στο Τυμπάκι.
Περάσαμε από τον δρόμο διπλά στο στρατόπεδο ώσπου φτάνουμε λίγο πριν την θάλασσα σε μια λίμνη, βγάζουμε φωτογραφίες...

Εικόνα

Εικόνα

...και συνεχίζοντας μερικές εκατοντάδες μέτρα ακόμα είμαστε στον παραλιακό δρόμο του Τυμπακίου...

Εικόνα

μια φωτογραφία δυτικά...

Εικόνα

και μια νοτιοανατολικά.....

Εικόνα

Η παραλία στο Τυμπάκι είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Κρήτη και συνδέεται με την παραλία Καλαμάκι και Κομμό.
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:48

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Συνεχίσαμε με κατεύθυνση την Αγία Γαλήνη. Φτάνοντας είχαμε την ιδέα να κατεβούμε παραλιακά για καφέ και snack αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν μερικές φωτογραφίες σε λίγο πιο περιπετειώδεις στιγμές μιας και όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά, βλέπετε η σεζόν δεν είχε ξεκινήσει ακόμα...

Εικόνα

Εικόνα

Το απαραίτητο αυτοκόλλητο...

Εικόνα

Εικόνα
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:48

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Και χωρίς να χάνουμε χρόνο στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Γαλήνης...!!!!!!

Εικόνα

με φόντο το πανέμορφο χωριουδάκι που το καλοκαίρι είναι από τους καλύτερους προορισμούς και τόπους διαμονής για την εξερεύνηση του νότιου τμήματος της Κρήτης.

Εικόνα

Το καμάρι του Γιάννη..!!!

Εικόνα
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:49

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Μέτα την ολιγόλεπτη στάση και αφού συμβουλευτήκαμε τους χάρτες μας αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε την διαδρομή παραλιακά περνώντας από το χωριό Άγιος Γεώργιος, κάτι που είχαμε ξανακάνει άλλα πολύ παλαιότερα. Μαζί με την διαδρομή τσεκάραμε και τον καιρό για μια ακόμα φορά και δυστυχώς δεν είχαμε καλά νέα, το να χάσουμε χρόνο σήμερα θα μας άφηνε αρκετά πίσω από τα σχέδιά μας κάτι που δεν θέλαμε να γίνει.
Η θέα φεύγοντας από την Αγία Γαλήνη...

Εικόνα

Νήσοι Παξιμάδια από μια άλλη οπτική γωνιά...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από yns και 08/02/13, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 08/02/13, 23:49

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Τελικά όμως τα καταφέραμε, λίγο μετά την πρώτη διασταύρωση πήραμε λάθος δρόμο όπου η κατάληξη του ήταν σε ένα χωματόδρομο και λίγες εκατοντάδες μετρά μετά είχαμε καταλήξει να κάνουμε κάτι μεταξύ ονοφάδας και εντούρο... το πού ακριβώς βρισκόμασταν και πόσο απροσπέλαστος ήταν ο δρόμος το μάρτυρα και η επόμενη φώτο...

Εικόνα

Και ένα κατηφορικό κομμάτι στην προσπάθεια μας να βγούμε ξανά στον επαρχιακό δρόμο...

Εικόνα

Ευτυχώς λίγα μέτρα μετά καταφέραμε να μπούμε ξανά στην άσφαλτο φτάνοντας σε ένα όμορφο εκκλησάκι...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από yns και 09/02/13, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εκδρομές και βόλτες στην Κρήτη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες