TRIUMPH TIGER 800 XC

<<

nikos zrs

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Made in japan

Δημοσίευση 03/08/11, 16:44

TRIUMPH TIGER 800 XC

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ V STROM !!!
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 03/08/11, 16:58

TRIUMPH TIGER 800 XC

Αυτό όντως, είναι όμορφο μηχανάκι και αξιοπρεπής αντίπαλος του F800GS της BMW. Γιατί το Crossrunner 800 είναι μηχανή street.
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

nikosp

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
dominator 650,

Δημοσίευση 03/08/11, 17:22

TRIUMPH TIGER 800 XC

ίσως το καλύτερο στην κατηγορία (και το νεότερο :heart: )αλλά ...........ρε παιδιά δεν κάνει, οτι ακριβώς μπορούν να κάνουν όλα τα XL-DR-XT-KLR :thumbsup: ,τα παλιά μονοκυλινδρα 600+ κυβικών που τώρα έχουν το ενα τέταρτο από το κόστος του TIGER 800XC-BMW 800 F-BMW GS-XTZ-VARADERO-VSTROM -VERSYS.

και μην μιλήσει κανένας για άλογα γιατί θα γίνω :ireful:

:popcorn:
<<

nikos zrs

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Made in japan

Δημοσίευση 03/08/11, 17:44

TRIUMPH TIGER 800 XC

nikosp έγραψε:ίσως το καλύτερο στην κατηγορία (και το νεότερο :heart: )αλλά ...........ρε παιδιά δεν κάνει, οτι ακριβώς μπορούν να κάνουν όλα τα XL-DR-XT-KLR :thumbsup: ,τα παλιά μονοκυλινδρα 600+ κυβικών που τώρα έχουν το ενα τέταρτο από το κόστος του TIGER 800XC-BMW 800 F-BMW GS-XTZ-VARADERO-VSTROM -VERSYS.

αλλη φιλοσοφια τα παλια 10ετειας μονοκυλινδρα αλλη τα καινουργια δικυλινδρα on off ...... τωρα αν κανουν τα ιδια πραγματα.........δεν νομιζω να κανουν ''ακριβως'' τα ιδια αλλα μαλλον αυτο ειναι θεμα οδηγου θα ελεγα!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ V STROM !!!
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 03/08/11, 18:06

TRIUMPH TIGER 800 XC

nikosp έγραψε:ίσως το καλύτερο στην κατηγορία (και το νεότερο :heart: )αλλά ...........ρε παιδιά δεν κάνει, οτι ακριβώς μπορούν να κάνουν όλα τα XL-DR-XT-KLR :thumbsup: ,τα παλιά μονοκυλινδρα 600+ κυβικών που τώρα έχουν το ενα τέταρτο από το κόστος του TIGER 800XC-BMW 800 F-BMW GS-XTZ-VARADERO-VSTROM -VERSYS.

Ο sugariadis πάντως που θέλει να πουλήσει το XT660R του για κάποιο δικίλινδρο κάτι θα έχει υπόψιν του. Όπως και εγώ με το ΧΤ600Ε του 1999 που είχα πριν το F800GS. Όσον αφορά εμένα, μπορώ να πω πως η μετάβαση από το ΧΤ στο GS ήταν χαοτική. Απείρως καλύτερο ταξίδι, ακόμα και με χωμάτινα, καλύτερο (κι όμως!) στο χώμα με διαφορά μάλιστα, πολύ πιο αξιόπιστο (το δικό μου ΧΤ σε σχέση με το δικό μου GS) το χαίρεσαι να το οδηγείς και να το βλέπεις. Και ναι ρε Νίκο, άλλο 35 άλογα, άλλο 85. Δεν είναι όλα τα μηχανάκια ίδια, δε κάνουν όλα τα μηχανάκια για όλες τις δουλειές. Θα τις κάνουν αλλά με διαφορετική ποσότητα κόπωσης, ζημιών, και χαμόγελου στον αναβάτη. :dntknw:
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

nikosp

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
dominator 650,

Δημοσίευση 04/08/11, 10:49

TRIUMPH TIGER 800 XC

Markas έγραψε:

Ο sugariadis πάντως που θέλει να πουλήσει το XT660R του για κάποιο δικίλινδρο κάτι θα έχει υπόψιν του. Όπως και εγώ με το ΧΤ600Ε του 1999 που είχα πριν το F800GS. Όσον αφορά εμένα, μπορώ να πω πως η μετάβαση από το ΧΤ στο GS ήταν χαοτική. Απείρως καλύτερο ταξίδι, ακόμα και με χωμάτινα, καλύτερο (κι όμως!) στο χώμα με διαφορά μάλιστα, πολύ πιο αξιόπιστο (το δικό μου ΧΤ σε σχέση με το δικό μου GS) το χαίρεσαι να το οδηγείς και να το βλέπεις. Και ναι ρε Νίκο, άλλο 35 άλογα, άλλο 85. Δεν είναι όλα τα μηχανάκια ίδια, δε κάνουν όλα τα μηχανάκια για όλες τις δουλειές. Θα τις κάνουν αλλά με διαφορετική ποσότητα κόπωσης, ζημιών, και χαμόγελου στον αναβάτη. :dntknw:

θυμησε μου το κοστος του BMW και του ΧΤ σε παρακαλω .......
μετα βαλε την διαφορα των χρηματων σε βενζινη και εξοδα ταξιδιων που θα εκανες αλλα δεν εκανες λογο αγορας του bmw ....
οσο για αξιοπηστια ,,,χμμμμ ειναι θεμα που το συζητω (αξιοπιστια = χιλιομετρα + συντηρηση )
35 vs 85 αυτο ειναι ενα θεμα !!!,αλλα το ποτε χρειαζεσαι τα 35 και ποτε τα 85 .

το χαμογελο , σ¨αυτο συμφωνω μαζι σου γιατι ειναι κατι προσωπικο και η μοτοσυκλετα ειναι πανω απο ολα θεμα κεφιου
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 04/08/11, 18:27

TRIUMPH TIGER 800 XC

nikosp έγραψε:θυμησε μου το κοστος του BMW και του ΧΤ σε παρακαλω .......
μετα βαλε την διαφορα των χρηματων σε βενζινη και εξοδα ταξιδιων που θα εκανες αλλα δεν εκανες λογο αγορας του bmw ....
οσο για αξιοπηστια ,,,χμμμμ ειναι θεμα που το συζητω (αξιοπιστια = χιλιομετρα + συντηρηση )
35 vs 85 αυτο ειναι ενα θεμα !!!,αλλα το ποτε χρειαζεσαι τα 35 και ποτε τα 85 .

το χαμογελο , σ¨αυτο συμφωνω μαζι σου γιατι ειναι κατι προσωπικο και η μοτοσυκλετα ειναι πανω απο ολα θεμα κεφιου

Ο κάθε ένας κάνει την αγορά με βάση το πορτοφόλι του. Άμα είναι να κόψεις τις βόλτες επειδή πήρες ακριβό μηχανάκι είσαι άξιος της μοίρας σου και λογικά μοτοσυκλετιστής της καφετέριας. Από την άλλη, άλλος αγοράζει ΧΤ (τυχαίο παράδειγμα) και το αλλάζει κάθε 2 χρόνια και άλλος αγοράζει BMW (πάλι τυχαίο παράδειγμα) και το αλλάζει κάθε 10 ή 15. Στην τελική αυτός που αγόρασε το ακριβό όχημα έδωσε λιγότερα ίσως λεφτά. Μάλιστα συντήρηση του ΧΤ600Ε στην αντιπροσωπεία ήταν πιο ακριβή σε σχέση με του BMW (μέχρι τώρα τουλάχιστον). Ο λόγος; Αραιότερα διαστήματα σέρβις. Με το ΧΤ βέβαια δεν είχα όρεξη να κάνω τόσα χιλιόμετρα αλλά πάλι. Μην πούμε για τη κατανάλωση που τα 85 άλογα του 2009 ρουφάνε λιγότερο από τα 35 του 1999. Πάντα μιλάω για το συγκεκριμένο ΧΤ του 1999 με το δικό μου BMW. Δηλαδή τελικά το κόστος είναι κάτι πολύ σχετικό.
Αν τώρα αρχίσουμε τη κουβέντα για δεύτερο μηχανάκι για στραπάτσο αλλάζει. Εκεί σίγουρα ένα μονοκύλινδρο λίγων κυβικών, μεταχειρισμένο, φτηνό και οικονομικό στη συντήρηση, που δε σε νοιάζει αν πέσει και θα έχει λιγότερα πλαστικά για σπάσιμο ή άλλαγμα, είναι μια καλή πρόταση. Γιατί το πόσο θα στεναχωρηθείς σε περίπτωση πτώσης έχει και αυτό την αξία του.

nikosp έγραψε: 35 vs 85 αυτο ειναι ενα θεμα !!!,αλλα το ποτε χρειαζεσαι τα 35 και ποτε τα 85 .

Προσωπικά δε μπαίνω πολλές φορές στη διαδικασία να φτάσω στο κόκκινο το στροφόμετρο. (πολύ σπάνια για την ακρίβεια). Αλλά αν είναι να φτάσω μέχρι τη μέση θα ταξιδεύω με 35-40 άλογα. Αντίστοιχα με το ΧΤ ταξίδευα με 20; Το να αρχίσω να μιλάω για προσπέραση και ενεργητική ασφάλεια σε ανοικτούς δρόμους νομίζω είναι περιττό. Νίκο, για ένα και μοναδικό μηχανάκι όντας κάτοχος και του ΧΤ και του GS δε νομίζω ποτέ να καταφέρεις να με πείσεις (μιλάμε για κατοχή μοναδικού οχήματος και όχι δεύτερο, τρίτο κτλ).

Για να μην ξεφεύγουμε πάντως, το Tiger δείχνει και αυτό εξαιρετικό μηχανάκι :)
<<

nikosp

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
dominator 650,

Δημοσίευση 08/08/11, 22:50

TRIUMPH TIGER 800 XC

πρώτη κρητική παρουσίαση του 800XC

Τελευταία επεξεργασία από ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ και 09/08/11, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση link Youtube
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 09/08/11, 12:19

TRIUMPH TIGER 800 XC

Ωραίο μηχανάκι, όπως προείπα. Και ένα βήμα πάνω από τον ανταγωνισμό μαζί με το F800GS.
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 09/08/11, 18:22

TRIUMPH TIGER 800 XC

Και όπως λένε στα τεστ στο δρόμο πάει καλύτερα από το BMW.

Αλλά εμάς μας αρέσει περισσότερο το χώμα ε Νίκο; ;) :D
Today is Life, Tomorrow Never Comes

Επιστροφή στο Νέα μοντέλα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες