Νέα BMW R1200 GS (Φώτα ρε.............)

<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 05/10/12, 18:43

η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να δω αλλα ειναι παρα πολλες και το παρατησα...
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 05/10/12, 18:58

Ωραίο, αν και λίγο διαστημικό. Πολλά μπλιμπλίκια και πιθανά ευαίσθητα σημεία. Αυτό με χαλάει κάπως.
Περιμένω την έκδοση μαστόδοντα με αγωνία μιας και το GSA ήταν μαζί με το 800 τα αγαπημένα μου.
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 05/10/12, 19:13

Πάρτε και βιντεάκια.... (Μάνο, παίρνε ιδέες!!)

Το βίντεο της παρουσίασης

www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Και έναι άλλο με έναν που πηγαίνει στον ζωολογικό κήπο (έχει και ρινόκερο που λέγαμε στο άλλο thread...)

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 05/10/12, 19:21

Πολύ καλό προμότιον πάντως.
Αλλά μου φαίνεται μάλλον απίθανο να έχει τέτοια χρήση. Για Αφρική ποτέ δε θα έπαιρνα μια τέτοια μηχανή.
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

nikosp

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
dominator 650,

Δημοσίευση 05/10/12, 22:13

έλα,,,έλα ,,να ξυπνάμε ,,,,,

έχει χαθεί η ουσία του αντικειμένου με όλες αυτές,, της δήθεν ωραίες,,, εικόνες που μας ταΐζουν

τι είπαμε οτι είναι η μοτοσυκλέτα ??????? :dntknw:
τι κανει μια μοτοσυκλετα ???? :dntknw:

γουστάρω ,,,σας το χάλασα το όνειρο :devil:
<<

vaggos007

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Βαγγέλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda Varadero XLV 1000
Daytona Trevis 125

Δημοσίευση 05/10/12, 22:23

Εγκρίνω και επαυξάνω ..........
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ......
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 05/10/12, 22:43

nikosp έγραψε:
τι είπαμε οτι είναι η μοτοσυκλέτα ??????? :dntknw:
τι κανει μια μοτοσυκλετα ???? :dntknw:

Ναι, να πάρουμε το Moto Morini να πάμε ταξίδι... :P :P :P

Ούτε εμένα μου αρέσουν τα πολλά πολλά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια αλλά όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία προχωράει. Αν έγραφες σε φόρουμ το '69 θα κατέκρινες την Honda που φόρεσε πρώτη δισκόφρενα μπροστά στο CB750 Four... :D :D :D

(και αυτό για τα "όνειρα" δεν ισχύει.. είπα πως δεν θα το άλλαζα το 800 για το διαστημόπλοιο, παρόλο που είναι η πιο ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα που έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα)
<<

nikosp

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
dominator 650,

Δημοσίευση 05/10/12, 22:48

Ούτε εμένα μου αρέσουν τα πολλά πολλά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια αλλά όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία προχωράει. Αν έγραφες σε φόρουμ το '69 θα κατέκρινες την Honda που φόρεσε πρώτη δισκόφρενα μπροστά στο CB750 Four... :D :D :D

δεν εννοούσα κάτι τε τοιο

δεν εκφράστηκα σωστά ,,,,συγνώμη
<<

vaggos007

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Βαγγέλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda Varadero XLV 1000
Daytona Trevis 125

Δημοσίευση 05/10/12, 22:54

Φίλε Γιάννη αν ποτέ σού δοθεί η ευκαιρία οδήγησε ένα Moto Morini Corsaro και θα καταλάβεις τον λόγο που δεν κάνει για ταξίδια σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ......
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ......
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 06/10/12, 01:02

nikosp έγραψε:
δεν εννοούσα κάτι τε τοιο

δεν εκφράστηκα σωστά ,,,,συγνώμη

Δεν γίνεται δεκτή γιατί δεν υπάρχει λόγος και γιατί χαριτολογούμε εδώ μέσα λέγοντας ό,τι λέμε καλοπροαίρετα!! :D :D

Πάμε στα σοβαρά τώρα που είναι αυτό που εννοείς, δηλαδή το marketing...

Προφανώς και η εταιρία (όπως και η κάθε εταιρία) για να αυξήσει τις πωλήσεις της "πουλάει" αυτό που ο κόσμος νομίζει (μάλλον τον έχουν κάνει να νομίζει) ότι έχει ανάγκη.. Κι εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Τι να το κάνεις το 800 των 11.700€ όταν τα ίδια πράγματα που κάνω θα τα έκανα με ένα tenere 660 στα 2/3 της τιμής; Ή (αν εξαιρέσεις τα ταξίδια) με ένα XLR στο 1/10 της τιμής; Ναι, η συγκεκριμένη όμως μοτοσυκλέτα, το νέο 1200άρι δεν απευθύνεται πρωτίστως σε άτομα που έχουν την ίδια άποψη για τον μοτοσυκλετισμό με εσένα και εμένα. Είναι επίσης γνωστό πως 2-3 χιλιάρικα κοστολογείται το στρογγυλό σηματάκι στο ντεπόζιτο. Αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μας..

Το θέμα μας είναι ότι η BMW για μια ακόμα φορά εξελίσσει τον μοτοσυκλετισμό παρουσιάζοντας μια μοτοσυκλέτα φορτωμένη με τεχνολογία. Ο ανταγωνισμός θα αναγκαστεί να ακολουθήσει, οι τιμές θα πέσουν κάποια στιγμή και αυτή η τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μηχανές κάποτε. Θα ρωτήσεις: "μα χρειάζεται;"... και για πολλά από τα καλούδια θα έχεις δίκιο. Αλλά την ίδια ερώτηση έκαναν όταν η HONDA έβαλε πρώτη δισκόφρενα ή όταν η BMW έβαλε πρώτη ABS.

Εν ολίγοις, ναι, ο μοτοσυκλετισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το semi-integral σύστημα φρένων, το ABS, το ASC, το ESA, το RDC, το BMS-X, οι LED προβολείς, το ride by wire με τα 5 riding modes, οι μεταβαλλόμενες θέσεις σέλας και ζελατίνας, τα 5dB χαμηλότερος θόρυβος στα 180χλμ/ω, το multicontroler στη μανέτα που ελέγχει μέχρι και gps, οι bluetooth συνδέσεις και όλες οι παπαριές που κουβαλάει η νέα μοτοσυκλέτα και προσωπικά θα ήμουν πιο κ@υλωμένος οδηγώντας ένα "ξερό" springer shovelhead chopper του '75 αλλά δεν μπορούμε να αντιδρούμε έτσι κάθε φορά που η BMW ή η οποιαδήποτε BMW (αλλά ΚΥΡΙΩΣ η BMW) παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο!! :beer:

vaggos007 έγραψε:Φίλε Γιάννη αν ποτέ σού δοθεί η ευκαιρία οδήγησε ένα Moto Morini Corsaro και θα καταλάβεις τον λόγο που δεν κάνει για ταξίδια σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ......

Το κοίταζα πριν πάρω το 800, σκέτη κ@υλα κι αυτό! Για άλλο Morini έλεγα, ένα 350 sport που καβαλάει (όταν δεν χάνει λάδια) ο από πάνω κύριος!!! :D
(πλάκα κάνω κι εγώ αρχαιολάγνος είμαι κι ας λέω ότι λέω για να πειράξω τον pap, άσε που λέω να κοιτάξω να βρω κάνα παλιό GS550 για να του κάνω μεταμοσχεύσεις από το GSX600F που έχω παροπλισμένο φτιάχνοντας ένα streetfighterάκι... την κρίση μου μέσα...)
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 06/10/12, 10:21

Καλα και αγια ολα αυτα τα μπλιμπλικια και ομορφη μοτοσυκλετα,αλλα ποιος θα παρει αυτο το μηχανακι και θα το βαλει στο χωμα? Μη τρελαθουμε, ΚΑΝΕΙΣ!!!!
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 06/10/12, 10:25

εγω παλι γιατι παρατηρησα αλλα πραγματα ???????????
εβαλαν επιτελους ενα διακοπτη για τα φλας ???????????
εβαλαν αμορτισερ sachs πισω ????και δουλευει και enduro??? χαχαχαχα
ρε πατε καλα ??????? τεχνολογια ναι συμφωνω αλλα γιατι χρηση την πλασαρεις???
να πουν φτιαξαμε αυτο αλλα ειναι για αυτη την χρηση και οχι παπαριες !!!!!
ασε που ζουν σε αλλο πλανητη οικονομικα ολοι τους ...............
ομορφο ομως δεν λεω και θα ηθελα να το οδηγησω.........αν μου το δωσουν για τεστ διοτι μαλλον επιλεγουν ποιοι θα το τεσταρουν τουλαχιστον οι εδω εταιρια.
να μαθουμε βαρος και γωνιες και τιμη ............ αν και μαλλον μια απο τα ιδια μου φαινεται.

Με 1200 διπλα σε ρινοκερους μονος σου χαχαχαχα....................να χεσω τα προμοτιον σας ρε κουφαλες.....ντα θα φταξει εκια κατω???? αυτο μωρε δα κοψει στη διαδρομη. Θα μου πεις βεβαια οτι αυτοι ειναι ικανοι να στησουν αφρικη σε κανενα ζωολογικο της Γερμανιας ......... ρε τι κανουν για να πουλησουν χαχαχαχαχα
Α και κατι αλλο και μετα απο μια προχτεσινη συζητηση στο παλιο καφε ""Γιαννη μαλλον εχεις μπερδεψει τις μοτοσικλετες με τις γυναικες.......οι μοτοσικλετες ειναι αυτες με τα μεταλλα, τα λαστιχα, τα σιδερα και ειναι και πολυ βαριες κατι φορες και αν εξαιρεσεις εκει που καθομαστε ολα τα αλλα ειναι σκληρα.....τωρα οι γυναικες ειναι γενικοτερα πιο μαλακες στο χερι και με λιγοτερο κατα πολυ βαρος και δεν εχουν σιδερα, φωτα και τετοια αλλα.
Ε εμεις τωρα την πεφτουμε και γ@μουμε τις γυναικες ρε !!! αυτες ειναι οι μ@υν@ροι που λες.............τις μοτοσικλετες τις εχουμε για βολτα και εν γενει για να προσελκυουμε τις γυναικες ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 06/10/12, 13:40

MANU KTM950 έγραψε:εγω παλι γιατι παρατηρησα αλλα πραγματα ???????????
εβαλαν επιτελους ενα διακοπτη για τα φλας ???????????
εβαλαν αμορτισερ sachs πισω ????και δουλευει και enduro??? χαχαχαχα
ρε πατε καλα ??????? τεχνολογια ναι συμφωνω αλλα γιατι χρηση την πλασαρεις???
να πουν φτιαξαμε αυτο αλλα ειναι για αυτη την χρηση και οχι παπαριες !!!!!
ασε που ζουν σε αλλο πλανητη οικονομικα ολοι τους ...............
ομορφο ομως δεν λεω και θα ηθελα να το οδηγησω.........αν μου το δωσουν για τεστ διοτι μαλλον επιλεγουν ποιοι θα το τεσταρουν τουλαχιστον οι εδω εταιρια.
να μαθουμε βαρος και γωνιες και τιμη ............ αν και μαλλον μια απο τα ιδια μου φαινεται.

Με 1200 διπλα σε ρινοκερους μονος σου χαχαχαχα....................να χεσω τα προμοτιον σας ρε κουφαλες.....ντα θα φταξει εκια κατω???? αυτο μωρε δα κοψει στη διαδρομη. Θα μου πεις βεβαια οτι αυτοι ειναι ικανοι να στησουν αφρικη σε κανενα ζωολογικο της Γερμανιας ......... ρε τι κανουν για να πουλησουν χαχαχαχαχα
Α και κατι αλλο και μετα απο μια προχτεσινη συζητηση στο παλιο καφε ""Γιαννη μαλλον εχεις μπερδεψει τις μοτοσικλετες με τις γυναικες.......οι μοτοσικλετες ειναι αυτες με τα μεταλλα, τα λαστιχα, τα σιδερα και ειναι και πολυ βαριες κατι φορες και αν εξαιρεσεις εκει που καθομαστε ολα τα αλλα ειναι σκληρα.....τωρα οι γυναικες ειναι γενικοτερα πιο μαλακες στο χερι και με λιγοτερο κατα πολυ βαρος και δεν εχουν σιδερα, φωτα και τετοια αλλα.
Ε εμεις τωρα την πεφτουμε και γ@μουμε τις γυναικες ρε !!! αυτες ειναι οι μ@υν@ροι που λες.............τις μοτοσικλετες τις εχουμε για βολτα και εν γενει για να προσελκυουμε τις γυναικες ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Ναι, τα φλας άλλαξαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! :D (καιρός ήτανε, πας να πατήσεις κόρνα πανικού και ανάβεις αριστερό φλας.. τι μλκία!! :mad: )
Δουλεύει όχι μόνο enduro αλλά και enduro pro :fool: !!! Για να το κάνει πρέπει να βγάλεις μια φίσα και βγαίνει το ABS και κλείνει το semi-integral στα φρένα που γίνονται ανεξάρτητα.
Γενικά σου δίνει πολλές δυνατότητες αλλά (ως γνωστό) λίγοι θα τις εκμεταλλευτούν. Οι περισσότεροι που θα το πάρουν (δεν είναι και λίγο να σκάσεις 17 χιλιάρικα στις μέρες μας) θα το έχουν γυαλισμένο έξω από την καφετέρια.. κλασσικά (όπως συμβαίνει τώρα δηλαδή). Κάποιοι (εκτός Κρήτης) θα το λιώσουν στα ταξίδια (όπως κάνουν τώρα, στο gsforum γίνεται χαμός με τα εκδρομικά στο εξωτερικό).

Για το τελευταίο (το κόκκινο) τώρα, μπορεί τη μηχανάρα που έχω να μην την πηδ@ω :D αλλά κάθε βράδυ από τότε που την πήρα της λέω καληνύχτα!! :)
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 06/10/12, 14:50

Δε παλεύεστε όλοι!!! ^_^ ^_^
Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Όταν έχεις ένα ακριβό όχημα και το πήρες με πολλές θυσίες δε το παίρνεις εύκολα απόφαση να του κάνεις σκληρή χρήση. Ακόμα, ένας ο οποίος θέλει ίσα ίσα ένα μηχανάκι να το βλέπει να το γουστάρει και να κάνει μικρές βόλτες, το BMW έχει μεταξύ άλλων ένα κύρος στους ΜΗ μοτοσυκλετιστές αχτύπητο. Status symbol! Αυτό δε σημαίνει πως είναι κακά μηχανάκια, κάθε άλλο. Το μόνο που σημαίνει είναι πως η BMW πουλάει σε μοτοσυκλετιστές + τη μερίδα του λέοντος των πουλ μουρ τύπων.
Πάντως εγώ δε κακολογώ κανένα. Υπάρχουν πολλοί πουλ μουρ που ξαφνικά γίνονται μοτοσυκλετιστές αλλά και ανάποδο. Είναι το τι αντιπροσωπεύει για το κάθε ένα η μηχανή.
Πολύ βαθιά φιλοσοφική συζήτηση πιάσαμε πάλι.
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 06/10/12, 14:56

Markas έγραψε:Πολύ βαθιά φιλοσοφική συζήτηση πιάσαμε πάλι.

Ο αιθέρας φταίει.. Μια βδομάδα κι ακόμα να περάσει η επίδραση!!! ^_^ ^_^
ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Νέα μοντέλα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες