Και εγώ με τη σειρά μου έχω να πω πως πέρασα πάρα πολύ καλά. Και το έντεχνο και τα κρητικά ήταν εξαιρετικά, φαγητό και αλκοόλ έρεαν, κόσμος άφθονος και η παρέα καλή. Τι άλλο να ζητήσεις. Για όσους έρχονται στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας νομίζω πως έχουμε καθιερωθεί πλέον σαν μια σίγουρη λύση για να περάσει κανείς καλά. Όσοι μάλιστα δεν κατασκηνώσατε απλά χάσατε!
Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω εκ μέρους ούτε άλλων μελών ούτε του κόσμου γενικότερα. Θέλω όμως προσωπικά να ευχαριστήσω καταρχάς τον Πρόεδρο του συλλόγου μας Νεκτάριο
MANU KTM950 για την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να στηθεί όλη αυτή η ιστορία. Από τα λίγα που είδα ήταν αεικίνητος ακόμα και τη Κυριακή όπου με τη τσίμπλα στο μάτι έτρεχε να καθαρίζει τις τουαλέτες πριν πιει καφέ για να τις βρει ο κόσμος όπως πρέπει ή έτρεχε για το απαραίτητο μάζεμα και καθαρισμό μετά. Νεκτάριε, άξιες οι ψήφοι σου στις εκλογές

. Βέβαια ευχαριστίες πρέπει να πάνε και σε όσα άλλα μέλη έτρεξαν είτε
πριν, είτε
κατά τη διάρκεια, είτε
μετάτην εκδήλωση. Απαραίτητο συστατικό για να πετύχει το γλυκό η εθελοντική τους εργασία που απογείωσε το event. (Προσωπικά αυτή τη φορά δεν εργάστηκα όσο άλλες, υπόσχομαι να επανορθώσω)
ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω και τον
manos13 για την εξαιρετική ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ρακή που μας σέρβιρε. Αλλά ρε Μάνο... Πολύ με πίεζες, όλο εβίβα και εβίβα ήσουνα...
Και του χρόνου με το καλό παίδες!