motoGP Sepang 2015

<<

nikos zrs

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Made in japan

Δημοσίευση 25/10/15, 22:37

motoGP Sepang 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ V STROM !!!
<<

nikos zrs

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Made in japan

Δημοσίευση 25/10/15, 22:42

motoGP Sepang 2015

forca valentino εισαι ο Νο 1 οτι και να σου κανουν !!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ V STROM !!!
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 28/10/15, 09:06

motoGP Sepang 2015

και εγω μαζι σου φιλε Νικο ομως φαινεται οτι κλωτσια επεσε ........τουλαχιστον ετσι δειχνουν αυτα που εχω δει.
Τωρα απο εκει μεχρι την αποφαση της Dοrna να τιμωρησει τον Γιατρο παιζει αρκετη συζητηση και αυτο διοτι οποιος εχει παρακολουθηση ολο το τριημερο δηλ ολη την διαδικασια ελευθερα- χρονομετρημενα- αγωνα ειναι προφανες οτι ο Ισπανος απλα δεν θελει να παει το πρωταθλημα στον Γιατρο (οπως εξαλλου και εχει δηλωσει) και με αυτο γνωμονα οδηγουσε και τις τρεις ημερες.
Η ερωτηση μου ειναι γιατι η οργανωτικη αρχη δεν επενεβει στον Ισπανο για την οδηγηση του που και εικυνδηνη ηταν και δυσφημηση στο αθλημα ειναι μιας και ολοι γνωριζουν οτι μπορει να οδηγηση σαφως καλυτερα και οχι να κυνηγα μονιμα την πτωση του Γιατρου.Αν λοιπον ειχαν συνετησει τον Ισπανο ολα τα υπολοιπα δεν θα ειχαν συμβει...........Εσκεμενα? μιας και ουτος η αλλιως ο Ιταλος θα φυγει απο το πρωταθλημα οποτε χανεται μια σοβαρη ατραξιον για τα MotoGp και προσπαθουν να δημιουργησουν νεα ινδαλματα ............. κανεις δεν γνωριζει απο εμμας τουλαχιστον.
Κριμα ομως να συζηταμε τετοια πραγματα για ενα αθλημα που ετσι και αλλιως εχει να κανει μονο με δυνατους αθλητες (ισως τους δυνατοτερους) και πιστευω οτι ολα αυτα προκυπτουν λογω του χρηματος και του τζογου που παιζεται .........
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

Nick_990

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νικος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADV_990

Δημοσίευση 29/10/15, 18:05

motoGP Sepang 2015

MANU KTM950 έγραψε:και εγω μαζι σου φιλε Νικο ομως φαινεται οτι κλωτσια επεσε ........τουλαχιστον ετσι δειχνουν αυτα που εχω δει.
Τωρα απο εκει μεχρι την αποφαση της Dοrna να τιμωρησει τον Γιατρο παιζει αρκετη συζητηση και αυτο διοτι οποιος εχει παρακολουθηση ολο το τριημερο δηλ ολη την διαδικασια ελευθερα- χρονομετρημενα- αγωνα ειναι προφανες οτι ο Ισπανος απλα δεν θελει να παει το πρωταθλημα στον Γιατρο (οπως εξαλλου και εχει δηλωσει) και με αυτο γνωμονα οδηγουσε και τις τρεις ημερες.
Η ερωτηση μου ειναι γιατι η οργανωτικη αρχη δεν επενεβει στον Ισπανο για την οδηγηση του που και εικυνδηνη ηταν και δυσφημηση στο αθλημα ειναι μιας και ολοι γνωριζουν οτι μπορει να οδηγηση σαφως καλυτερα και οχι να κυνηγα μονιμα την πτωση του Γιατρου.Αν λοιπον ειχαν συνετησει τον Ισπανο ολα τα υπολοιπα δεν θα ειχαν συμβει...........Εσκεμενα? μιας και ουτος η αλλιως ο Ιταλος θα φυγει απο το πρωταθλημα οποτε χανεται μια σοβαρη ατραξιον για τα MotoGp και προσπαθουν να δημιουργησουν νεα ινδαλματα ............. κανεις δεν γνωριζει απο εμμας τουλαχιστον.
Κριμα ομως να συζηταμε τετοια πραγματα για ενα αθλημα που ετσι και αλλιως εχει να κανει μονο με δυνατους αθλητες (ισως τους δυνατοτερους) και πιστευω οτι ολα αυτα προκυπτουν λογω του χρηματος και του τζογου που παιζεται .........

Εγω διαφωνω με την"κλωτσια" και νομιζω οτι ξεκαθαρα φαινεται στο βιντεο πως ενα δευτερολεπτο πριν γινει αυτο φαινεται οτι σηκωνεται η μπροστινη αναρτηση του βαλε(δηλαδη ανοιξε γκαζι να φυγει) και εχει γυρισει και το κεφαλι εμπρος... και το αμεσως επομενο δευτερολεπτο ακουμπαει το κρανος του μαρκεζ στο γονατο του ροσσι....ο οποιοδηποτε την ωρα που οδηγαει , αν τον ακουμπησει καποιος/κατι κανουμε αυθορμητα την κινηση να το διωξουμε....πιστευω οτι δεν πηγενε για πτωση εξαρχης απλα ο πιτσιρικας ψαχνοτανε ξεκαθαρα σε ολο τον αγωνα...anyway!!
<<

Nick_990

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νικος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADV_990

Δημοσίευση 29/10/15, 18:27

motoGP Sepang 2015

http://www.ilgiornale.it/news/sport/tel ... 88223.html

Εδω εχει δυο βιντεο...το πρωτο ειναι απο την καμερα πανω στην HONDA οπου δεν φαινεται η κλωτσια οπως την περιγραψε ο μαρκεζ και ειναι απλα οπως τον σπρωχνει λιγο ο ροσσι με το γονατο για να μην πεσει πανω του και το δευτερο με ολη την επικινδυνη οδηγηση του μαρκεζ ;)
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 30/10/15, 09:09

motoGP Sepang 2015

φιλε Νικο ξαναγραφω οτι και εγω συμφωνω με την αποψη οτι ο Ισπανος επρεπε να τιμωρηθει απο την διαδικασια του Σαββατου ακομα ομως να ξερεις οτι στους αγωνες μοτο γενικοτερα υπαρχουν περιπτωσεις οπου καποιος αναβατης θελει να ριξει τον συναθλητη του για διαφορους λογους και κυριως για λογους βαθμολογικοιυς.
Αυτο ειναι μεσα στα κολπα των αγωνων και το γνωριζουν ολοι οι αναβατες και γι αυτο υπαρχουν και κανονες και τιμωριες και μπλε,κιτρινες και μαυρες σημαιες και υπαρχει και το κομματι με τους αγωνοδικες για να δινει λυσεις στα διαφορα θεματα.
Τωρα ετσι και αλλιως ο καθενας βλεπει και ερμηνευει αυτο που βλεπει με τον δικο του τροπο και σκεψη, αυτο ομως που λεω εγω ειναι οτι οι κανονες και οι νομοι κατα την γνωμη μου λειτουργησαν μονομερος υπερ του Ισπανου στην συγκεκριμενη περιπτωση και νομιζω οτι αυτο εγινε εσκεμενα.
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE

Επιστροφή στο Αγώνες και πιλότοι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες