100 χωριά (στο νομό Χανίων)
Όνομα:
Σωτήρης
Μοτοσυκλέτα:
Suzuki DR 200
...Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
ktm 450exc
cbr 600 f
mbotonakis έγραψε:Ο καφές ισχύει παιδιά![]()
φιλε mpoto,ευχαριστούμε για την πρόσκληση. το πιθανότερο είναι να σταματήσουμε για καφεδάκι στα χανιά ,να τα πούμε και απο κοντά
...τώρα για το συνεργείο δεν ξέρω αν θα.... χωρέσουμε

sotos έγραψε:Χαιρετώ την όμορφη παρέα, παρακολουθούσα συνέχεια το φόρουμ για να δω πότε θα οργανώσετε τα 100 χωριά στο νομό Χανίων. Δυστυχώς για μένα, έχω κλείσει εισιτήρια και θα απουσιάζω από Χανιά 2-9/4. Ξέρω ότι θα είναι μια πολύ ωραία εκδρομή και ότι θα περάσετε τέλεια. Λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να έρθω...
soto είχες έρθει στο Αστρίτσι ε; καλά θυμάμαι; Καλά να περάσεις θα τα πούμε άλλη φόρα
sugariadis έγραψε:mbotonakis έγραψε:Ο καφές ισχύει παιδιά![]()
φιλε mpoto,ευχαριστούμε για την πρόσκληση. το πιθανότερο είναι να σταματήσουμε για καφεδάκι στα χανιά ,να τα πούμε και απο κοντά
...τώρα για το συνεργείο δεν ξέρω αν θα.... χωρέσουμε
Νάσε καλά φίλε. Το καφέ θα τον πιούμε. Το που δεν έχει σημασία, όπου και να είστε θάρθω.
Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

1. sugariadis
2. MANU KTM950
3. yns
4. advnick
5. KostasT
6. nik papastef (μονοήμερο)
7. ....... ?
Όνομα:
Νεκτάριος
Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003
mbotonakis έγραψε:Ο καφές ισχύει παιδιά![]()
ε και τι δηλ. το οτι φτιαχνεις κλιματιστικα θα μας χαλασει ???
Εξαλου ειναι καλη ευκαιρια να ριξεις καμια ματια στο BMW του Μαρκα ............ δεν διαφερει απο κλιματιστικο εξαλου !!!!! μονο για να το κρεμασεις σε τοιχο ειναι καλο ....ισα ισα που θα κινει τον ανεμιστηρα να μας δροσιζει αλλα μην περιμενεις και πολλα πραγματα δηλ μην περιμενεις ροες αερα και τετοια απο το χρεπι....

Όνομα:
Νεκτάριος
Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003
Εξαλου ειναι καλη ευκαιρια να ριξεις μια ματια στο BMW του Μαρκα ............ δεν διαφερει απο κλιματιστικο εξαλου !!!!! μονο για να το κρεμασεις σε τοιχο ειναι καλο ....ισα ισα που θα κινει τον ανεμιστηρα να μας δροσιζει αλλα μην περιμενεις και πολλα πραγματα δηλ μην περιμενεις ροες αερα και τετοια απο το χρεπι....

Όνομα:
Γιώργος
Μοτοσυκλέτα:
BMW R1200GS
Όνομα:
Μανόλης
Μοτοσυκλέτα:
BMW F650 GS DAKAR
MANU KTM950 έγραψε:ε και τι δηλ. το οτι φτιαχνεις κλιματιστικα θα μας χαλασει ???
Εξαλου ειναι καλη ευκαιρια να ριξεις μια ματια στο BMW του Μαρκα ............ δεν διαφερει απο κλιματιστικο εξαλου !!!!! μονο για να το κρεμασεις σε τοιχο ειναι καλο ....ισα ισα που θα κινει τον ανεμιστηρα να μας δροσιζει αλλα μην περιμενεις και πολλα πραγματα δηλ μην περιμενεις ροες αερα και τετοια απο το χρεπι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασική περίπτωση βλάβης (Τσάκωνα θεέ) Βαστάτε γάντια παιδιά όλα θα τα μαχαιρώσουμε, τύφλα να έχει το αγωνιστικό τμήμα της BMW .

Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R
mbotonakis έγραψε:MANU KTM950 έγραψε:ε και τι δηλ. το οτι φτιαχνεις κλιματιστικα θα μας χαλασει ???
Εξαλου ειναι καλη ευκαιρια να ριξεις μια ματια στο BMW του Μαρκα ............ δεν διαφερει απο κλιματιστικο εξαλου !!!!! μονο για να το κρεμασεις σε τοιχο ειναι καλο ....ισα ισα που θα κινει τον ανεμιστηρα να μας δροσιζει αλλα μην περιμενεις και πολλα πραγματα δηλ μην περιμενεις ροες αερα και τετοια απο το χρεπι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασική περίπτωση βλάβης (Τσάκωνα θεέ) Βαστάτε γάντια παιδιά όλα θα τα μαχαιρώσουμε, τύφλα να έχει το αγωνιστικό τμήμα της BMW .![]()
![]()
![]()
Ρε μη του δίνεις σημασία, ζηλεύει την αξιοπιστία μου και τη βενζίνα που (ΔΕΝ) καίω...

.Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R
Ακόμα είναι ανοικτή εξάλλου η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα αμφίρροπο...

.Όνομα:
Σωτήρης
Μοτοσυκλέτα:
Suzuki DR 200
sugariadis έγραψε:sotos έγραψε:Χαιρετώ την όμορφη παρέα, παρακολουθούσα συνέχεια το φόρουμ για να δω πότε θα οργανώσετε τα 100 χωριά στο νομό Χανίων. Δυστυχώς για μένα, έχω κλείσει εισιτήρια και θα απουσιάζω από Χανιά 2-9/4. Ξέρω ότι θα είναι μια πολύ ωραία εκδρομή και ότι θα περάσετε τέλεια. Λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να έρθω...
soto είχες έρθει στο Αστρίτσι ε; καλά θυμάμαι; Καλά να περάσεις θα τα πούμε άλλη φόρα
Ναι είχα έρθει στο Αστρίτσι και περάσαμε πολύ ωραία! Καλά να περάσετε και εσείς στην εκδρομή.
Επιστροφή στο Εκδρομές και βόλτες στην Κρήτη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες