Ο Gύρος τση ΚρήτηS

<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 11/01/13, 19:12

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Μετά από μια, δυο, τρεις μπύρες ο ήλιος που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι μας βουτώντας σιγά σιγά στην θάλασσα μας θύμιζε ότι θα έπρεπε να βρούμε χώρο να στήσουμε τις σκηνές για την διανυκτέρευση μας. Αποχαιρετίσαμε το φιλαράκι μας και του ευχηθήκαμε καλή επιστροφή. Η επιλογή και των δυο μας μια... ο Κομμός, αγαπημένη παραλία έχοντας ωραίες αναμνήσεις από προηγούμενα καλοκαίρια.. Το ανοικτό κονσερβοκούτι το κουβαλούσαμε από τον Άη Γιάννη ψάχνοντας μέρος να το πετάξουμε! :D

Εικόνα

Παρκάραμε τις μηχανές δίπλα στον χώρο που θα στήναμε τις σκηνές μας και αρχίσαμε να κατεβάζουμε τα αναγκαία για να διαμορφώσουμε όσο καλύτερα τον χώρο για την ιερή στιγμή του ύπνου και της ξεκούρασης...

Εικόνα

Εκεί ο Γιάννης προσπάθησε να μου απαντήσει έμπρακτα στο ότι του την λέω συνέχεια για το πόσο αργεί με τη σκηνή του με το παρακάτω βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας! ^_^ ^_^

www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Ο Γιάννης δεν θα άφηνε το όμορφο ηλιοβασίλεμα να του ξεφύγει και αποθανάτισε την στιγμή από το σημείο που θα περνούσαμε την σημερινή βραδιά μας...

Εικόνα
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 11/01/13, 19:13

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Το τελείωμα της όμορφης μέρας μας βρίσκει γεμάτους ικανοποίηση και ωραία διάθεση. Το ένα λίτρο φως (ένα μπουκάλι γεμάτο νερό και ένας φακός κολλημένος στον πάτο του) δίνει αρκετό φως για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα και βράδυ ετοιμάζοντας το τραπέζι για το δείπνο της μέρας...

Εικόνα

Ο Γιάννης αποτυπώνει με μαεστρία την ομορφιά της φύσης παίζοντας με τον φακό όπως θα δείτε στις επόμενες φωτός που μιλάνε από μόνες τους.....

Εικόνα

Εικόνα

και η τελευταία φώτο πριν σας καληνυχτίσουμε που σίγουρα για μας είναι η φωτογραφία σταθμός για τον Gύρο τση ΚρήτηS... Καλό βράδυ...!!!!!!

Εικόνα
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 11/01/13, 19:13

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 11/01/13, 19:14

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Και ο χάρτης με την διαδρομή της 4ης μέρας.

Εικόνα

Χιλιόμετρα μέρας: 171. Σύνολο: 801.
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 11/01/13, 19:51

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Ωραία μέρα. Οι φωτογραφίες έχουν πολύ έντονα, πανέμορφα χρώματα.
Η διαδρομή γνωστή αλλά κάθε εποχή μας δίνει διαφορετικό πρόσωπο και το ανοιξιάτικο είναι τελικά από τα ποιο όμορφα φωτογραφικά.
Τα βίντεο θα τα δω αργότερα αλλά αν κρίνω από τα άλλα, θα είναι εξίσου εξαιρετικά. Περιμένουμε με αγωνία την 5τη μέρα παίδες.
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

antonis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Αντώνης

Μοτοσυκλέτα:
Honda XL 250R

Δημοσίευση 11/01/13, 22:53

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

μπράβο σας …Τα λόγια είναι περιττά.
Όσο για το στήσιμο της σκηνής καθότι αμερόληπτος ο Μάνος έστησε ποιο γρήγορα αλλά! ο Γιάννης ποιο τέλια ..
Βαθμολογία
Μάνος : 7,769
Γιάννης: 7.800

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Αυτοί που ζούνε είναι ελάχιστοι... Αυτοί που υπάρχουν είναι άπειροι...
<<

africanomanolis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Μανώλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda-africa twin

Δημοσίευση 12/01/13, 00:18

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Τα συναισθηματα για την τεταρτη μερα δεν περιγραφονται,τα τοπια και ολο το σκηνικο (φωτογραφιες και περιγραφη) συνεχιζει να
ειναι απιστευτα ενδιαφερον και απολαυστικο....

Ευχαριστω πολυ παιδια που με αφησατε να σας συναντησω και να γινω μερος της βολτας σας!!!

Δεν θα ξεχασω της φατσες τους οταν εβγαλαν τα κρανη,οταν ειδαν την βαρελισια μπυρα να ερχεται (διλιτρο ποτηρι αν θυμαμαι καλα)

Και για να γελασουμε και λιγο!!!Οταν ο σερβιτορος αφησε τους ξηρους καρπους στο τραπεζι.....(τα υπολοιπα φανταστητε τα)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 12/01/13, 11:34

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Markas έγραψε:Ωραία μέρα. Οι φωτογραφίες έχουν πολύ έντονα, πανέμορφα χρώματα.
Η διαδρομή γνωστή αλλά κάθε εποχή μας δίνει διαφορετικό πρόσωπο και το ανοιξιάτικο είναι τελικά από τα ποιο όμορφα φωτογραφικά.
Τα βίντεο θα τα δω αργότερα αλλά αν κρίνω από τα άλλα, θα είναι εξίσου εξαιρετικά. Περιμένουμε με αγωνία την 5τη μέρα παίδες.

Ευχαριστούμε Νίκο.
Άλλο να το βλέπεις στις φωτογραφίες κι άλλο να λούζεσαι μ'εκείνο το πρωινό φως που έπεφτε πάνω στα Αστερούσια... Από τις καλύτερες μου μέχρι τώρα εμπειρίες! Η 4η ήταν από τις ομορφότερες μέρες της εκδρομής. Και το βίντεο δες το χαλαρά, απόλαυσέ το σε μεγάλη ανάλυση και πες μας μετά.. :)
<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 12/01/13, 11:49

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

απλα..........συγκηνητικο..........
στο μονοπατι στον Αι Γιαννη θα παμε να το δεις οδηγωντας
Μανο τι ειχες ρε και σου ξεφυγανε οι μοναχικες υπαρξεις????? ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Γιαννη παρε μια αυτοματη σκηνη ρε αλλα να μην το ξερει ανθρωπος ....... να τους ξεσκισεις ολους και με διαφορα ^_^ ^_^ ^_^ οταν αυτοι θα βαζουν την πρωτη μπανελα εσυ ηδη θα χεις πεσει για υπνο.

μπραβο και παλι μπραβο
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 12/01/13, 11:56

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

antonis έγραψε:μπράβο σας …Τα λόγια είναι περιττά.
Όσο για το στήσιμο της σκηνής καθότι αμερόληπτος ο Μάνος έστησε ποιο γρήγορα αλλά! ο Γιάννης ποιο τέλια ..
Βαθμολογία
Μάνος : 7,769
Γιάννης: 7.800

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

1ον ευχαριστώ για την αμεροληψία και την βαθμολογία όπου φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέω παρακάτω :D .
Προσωπικά (και παρατηρώντας πολλές φορές το βίντεο) έχω να δηλώσω τα εξής:

- την σκηνή μου, παρότι διπλάσια σε μέγεθος και με διπλό πανί την στήνω πρώτος (φαίνεται ξεκάθαρα στο 23' δευτερόλεπτο του βίντεο η χαρακτηριστική κίνηση μου προς την μεριά του συνταξιδιώτη μου ^_^ )
- μόλις έπρεπε να βάλουμε και τον μουσαμά για την υγρασία, ε, εκεί τα έκανα λίγο μαντάρα. αλλού τον έδεσα στην αρχή και μετά τον ξαναέλυσα και τον ξανάδεσα αλλού. Ο Μάνος βγάζει μπότες και βάζει παπούτσια, βάζει τον μουσαμά στη σκηνή του, μου λέει (στο 47' δευτερόλεπτο) "φιλαράκι, εγώ τελείωσα, έχεις πολύ ακόμη;" και την κάνει... :lol
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 12/01/13, 12:01

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

africanomanolis έγραψε:Τα συναισθηματα για την τεταρτη μερα δεν περιγραφονται,τα τοπια και ολο το σκηνικο (φωτογραφιες και περιγραφη) συνεχιζει να
ειναι απιστευτα ενδιαφερον και απολαυστικο....

Ευχαριστω πολυ παιδια που με αφησατε να σας συναντησω και να γινω μερος της βολτας σας!!!

Δεν θα ξεχασω της φατσες τους οταν εβγαλαν τα κρανη,οταν ειδαν την βαρελισια μπυρα να ερχεται (διλιτρο ποτηρι αν θυμαμαι καλα)

Και για να γελασουμε και λιγο!!!Οταν ο σερβιτορος αφησε τους ξηρους καρπους στο τραπεζι.....(τα υπολοιπα φανταστητε τα)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Μανόλη, ήταν χαρά μου μετά από 4 μέρες που έβλεπα μόνο την φάτσα του άλλου να σε δω λίγο! :D
Το χαλάρωμα στα Μάταλα και η μπυρίτσες (τα παραλές για το δίλιτρο, του λίτρου ήταν τα ποτηράκια!) ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Δεν τα είπες βέβαια όλα αλλά ας καρφωθώ μόνος μου.. Κάποιοι τουρίστες παρόλο που μπροστά τους ήταν τα 2 υπέρτατα όπλα της γερμανικής μοτοσυκλετοβιομηχανίας φορτωμένα και μάχιμα, αυτοί έβγαζαν φωτογραφίες το Africa!!!!! :O
:D
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 12/01/13, 12:07

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

MANU KTM950 έγραψε:απλα..........συγκηνητικο..........
στο μονοπατι στον Αι Γιαννη θα παμε να το δεις οδηγωντας
Μανο τι ειχες ρε και σου ξεφυγανε οι μοναχικες υπαρξεις????? ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Γιαννη παρε μια αυτοματη σκηνη ρε αλλα να μην το ξερει ανθρωπος ....... να τους ξεσκισεις ολους και με διαφορα ^_^ ^_^ ^_^ οταν αυτοι θα βαζουν την πρωτη μπανελα εσυ ηδη θα χεις πεσει για υπνο.

μπραβο και παλι μπραβο

Ευχαριστούμε πρόεδρε!
Πάντως με τον ζόρι τον κράταγα τον άλλον.. και αν η εκδρομή είχε γίνει λίγο αργότερα με περισσότερους (-ες) τουρίστες (-στριες) σιγά μην την είχαμε τελειώσει! Ή στον Κομμό ή στον Δισκό θα είχαμε αράξει για καμιά βδομάδα... ^_^ ^_^

Όσο για την σκηνή, μετά από αυτή μου την εμπειρία και μετά από το πλήθος των καλοκαιρινών κατασκηνωτικών εξορμήσεων πλέον έχω βελτιωθεί! Ατομικό σκηνάκι και μόνο τα απαραίτητα μαζί μου!
<<

manos13

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
manos

Δημοσίευση 12/01/13, 18:09

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά λόγια σας.Μακάρι στην τετάρτη μέρα να σας ειχαμε όλους παρέα και να ζούσατε το ίδιο συναίσθημα με εμάς.....
Όσο για το θέμα με το στήσιμο της σκηνής θα πω άπλα το εξής....εγώ έστησα μια σκηνή και βάζοντας υπόστρωμα έτοιμη να πας για ύπνο συν του ότι έβγαλα μπότες και γενικότερα τα ξυνα..... ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
manu... ειλικρινά το ίδιο αναρωτιέμαι τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες και εγώ για το πως προσπεράσαμε τόσους "λακους" :/ :/ :/ ....τι να σου πω μάλλον με είχε συνεπάρει η ομολογούμενος απίστευτης ομορφιάς οδήγηση και πραγματικά βρισκόμουν άλλου...
<<

sugariadis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Δημοσίευση 12/01/13, 20:41

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

μπράβο ρε παιδιά,ωραίες εικόνες και ωραίες μουσικές....ταξίδεψα!
<<

africanomanolis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Μανώλης

Μοτοσυκλέτα:
Honda-africa twin

Δημοσίευση 12/01/13, 21:06

Ο Gύρος τση ΚρήτηS

yns έγραψε:Μανόλη, ήταν χαρά μου μετά από 4 μέρες που έβλεπα μόνο την φάτσα του άλλου να σε δω λίγο! :D
Το χαλάρωμα στα Μάταλα και η μπυρίτσες (τα παραλές για το δίλιτρο, του λίτρου ήταν τα ποτηράκια!) ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Δεν τα είπες βέβαια όλα αλλά ας καρφωθώ μόνος μου.. Κάποιοι τουρίστες παρόλο που μπροστά τους ήταν τα 2 υπέρτατα όπλα της γερμανικής μοτοσυκλετοβιομηχανίας φορτωμένα και μάχιμα, αυτοί έβγαζαν φωτογραφίες το Africa!!!!! :O
:D

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Γιαννη αλλα δεν τα λες καλα!!Πες τα ολα αφου το ξεκινησες ρε Γιαννη μα ο Μανος δεν παρεξηγει!!!

Ακουστε λοιπον παιδια τη εγινε!!!!

Εκει που ο Μανος εκανε τον ξεναγο σε ενα γκομενακι που ρωταγε για την μοτοσυκλετα του(καταλαβαινεται τωρα τη ξεναγιση ε!
,της εδειξε και το αδιαβροχο!!!)
Βλεπει απεναντι στο αφρικα και στηνεται ενα πλασμα( μα τη πλασμα) και περνει ποζα για να την τραβηξουν φωτογραφια.
Τρελενεται τοτε και ακουμε ενα "Ε ΟΧΙ ΡΕ Π.....Η ΜΟΥ" παραταει το γκομενακι και την ξεναγηση και ηρθε και ξαναεκατσε μαζι μας..

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Τελευταία επεξεργασία από yns και 12/01/13, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εκδρομές και βόλτες στην Κρήτη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 6 επισκέπτες