100 χωριά (στο νομό Χανίων)

<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 25/03/13, 08:21

yns έγραψε:Επιστρέφει πανηγυρικά το ερωτηματικό στην συμμετοχή μου μιας και χθες το βράδυ με άφησε το μωρό από ρεύμα. Φοβάμαι πως είναι πηνία :(
Αν είναι όντως αυτό τον ήπιαμε κύριοι... κάνα 800άρι κάνει το μαμά, γύρω στα 200 αν παραγγείλω από Αμερική. Ξέρετε κανένα να κάνει περιελίξεις;

και πως το ξερεις οτι ειναι πηνια ??? εσυ το λες ή το ειδε αρμοδιος ????
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 25/03/13, 12:11

MANU KTM950 έγραψε:
yns έγραψε:Επιστρέφει πανηγυρικά το ερωτηματικό στην συμμετοχή μου μιας και χθες το βράδυ με άφησε το μωρό από ρεύμα. Φοβάμαι πως είναι πηνία :(
Αν είναι όντως αυτό τον ήπιαμε κύριοι... κάνα 800άρι κάνει το μαμά, γύρω στα 200 αν παραγγείλω από Αμερική. Ξέρετε κανένα να κάνει περιελίξεις;

και πως το ξερεις οτι ειναι πηνια ??? εσυ το λες ή το ειδε αρμοδιος ????

Δαγκώνομαι που το λέω αλλά είναι γνωστό πρόβλημα στην σειρά F... :(
Έκανα μετρήσεις στις αντιστάσεις χθες με απογοητευτικά αποτελέσματα χθες. Σήμερα, μόλις φορτίσει η μπαταρία θα ξαναμετρήσω να δω τι ρεύμα βγάζουν με τη μηχανή αναμένη...

Όσον αφορά τον εκλεκτό κόσμο του προηγούμενου link που έβαλες και που επιθυμεί να έρθει, η άποψή μου είναι να κάτσουμε στ'αυγά μας και να κλειστούμε στα σπίτια μας με τις δεσποινίδες! :D :heart: :heart: :heart:
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

sugariadis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Δημοσίευση 25/03/13, 23:42

....το πρόγραμμα θα έχει ως εξής..06/04/13συγκέντρωση στο everest στο Γιόφυρο στις 08:00και εκκίνηση στις 08:30(με γεμάτα ντεπόζιτα)
Στάση για καφέ θα κάνουμε λίγο έξω από το Βάμο.
Για το μεσημεριανό φαγητό, θα κρατάει ο καθένας το κάτι τις του και θα κάνουμε πικ-νικ.
Αυτό για δύο λόγους:
1) να κρατηθεί το κόστος χαμηλά
και 2) υπάρχει δείπνο το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Το καφεδάκι το απογευματάκι στα Χανιά θα το κανονίσουν jmar και mpoto (το μέρος εννοώ) ε παιδιά; ;)
Το τέλος της πρώτης μέρας θα μας βρει στο Καστέλι Κισσάμου και στο ξενοδοχείο: Mediterranean Studios Apartments.
Το κόστος είναι 30e ανά άτομο και περιλαμβάνει: διαμονή με πρωινό, και δείπνο με τα παρακάτω: BBQ, τζατζίκι, πατάτες φούρνου, σαλάτα, κρασί και ρακή με φρούτα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, όποιος δεν θέλει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο, να συμμετάσχει στο δείπνο με 15€ το άτομο.
Τελευταία επεξεργασία από yns και 28/03/13, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
<<

sugariadis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Δημοσίευση 26/03/13, 00:00

Εικόνα

αυτή είναι η διαδρομή της πρώτης μερας. 250 χλμ περίπου απο Ηράκλειο έως Καστέλλι Κισσάμου
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 26/03/13, 10:13

`Η εχεις πολλους "κολητους" εδω στο forum που σε αγαπανε ;) :P ή υπαρχουν πολλοι κατοχοι bmw, γιατι κανεις δεν εχει βγαλει κουβεντα για το προβλημα στο μοτοσακο σου. ;) ;) . Αν το ειχε παθει αυτο καποιο ktm,θα ειχε γινει το θεμα του μηνα!!!!!!!!! Ας ειναι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P ^_^ ^_^ ^_^
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 26/03/13, 11:24

advnick έγραψε:`Η εχεις πολλους "κολητους" εδω στο forum που σε αγαπανε ;) :P ή υπαρχουν πολλοι κατοχοι bmw, γιατι κανεις δεν εχει βγαλει κουβεντα για το προβλημα στο μοτοσακο σου. ;) ;) . Αν το ειχε παθει αυτο καποιο ktm,θα ειχε γινει το θεμα του μηνα!!!!!!!!! Ας ειναι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P ^_^ ^_^ ^_^

Εμένα, το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει το ρημάδι είναι πως στους χωματόδρομους σκονίζεται και θέλει μετά πλύσιμο!!!
Μη πούμε πως κάθε 370 χλμ θέλει υποχρεωτικά 15 λίτρα μπενζινα :ireful: :ireful: :ireful:
Για τα ΚΤΜ εσείς ξέρετε... :angel:
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

mbotonakis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Μιχάλης

Μοτοσυκλέτα:
TTR 250

Δημοσίευση 26/03/13, 11:44

sugariadis έγραψε:....το πρόγραμμα θα έχει ως εξής..06/04/13συγκέντρωση στο everest στο Γιόφυρο στις 08:00και εκκίνηση στις 08:30(με γεμάτα ντεπόζιτα)
Στάση για καφέ θα κάνουμε λίγο έξω απο το Βάμο.
Για το μεσημεριανό φαγητο, θα κρατάει ο καθένας το κάτι τις του και θα κάνουμε πικ-νικ. Αυτο για δύο λόγους: 1) να κρατηθει το κόστος χαμηλά
και 2) υπάρχει γεύμα το βραδυ στο ξενοδοχειο.
Το καφεδάκι το απογευματάκι στα Χανια θα το κανονίσουν jmar και mpoto (το μέρος εννοώ) ε παιδία; ;)
Το τέλος της πρώτης μερας θα μας βρεί στο Καστέλλι Κισσάμου και στο ξνδχο: Mediterranean Studios Apartments.
Το κόστος είναι 30e ανα άτομο και περιλαμβάνει:διαμονή με πρωινό, και γεύμα με τα παρακάτω:τζατζικι,πατατες φουρνου,σαλατα, BBQ , κρασί, και ρακί
με φρουτα.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα,όποιος δεν θέλει να κοιμηθεί στο ξνδχ, να συμμετάσχει στο γέυμα με 15e το άτομο.

Οκ παιδιά. Αν υπολογίζω καλά σε καμιά ωρίτσα θα είστε στην πρώτη στάση έξω από το βάμο. Πρώτα ο θεός θα είμαι και εγώ εκεί μόνο να ξέρω αν έχετε
αποφασίσει που ακριβώς για να σας βρω. Για τον καφέ το απόγευμα θα συνεννοηθώ με jmar και σας προτείνουμε.
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 26/03/13, 13:56

Markas έγραψε:
advnick έγραψε:`Η εχεις πολλους "κολητους" εδω στο forum που σε αγαπανε ;) :P ή υπαρχουν πολλοι κατοχοι bmw, γιατι κανεις δεν εχει βγαλει κουβεντα για το προβλημα στο μοτοσακο σου. ;) ;) . Αν το ειχε παθει αυτο καποιο ktm,θα ειχε γινει το θεμα του μηνα!!!!!!!!! Ας ειναι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P ^_^ ^_^ ^_^

Εμένα, το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει το ρημάδι είναι πως στους χωματόδρομους σκονίζεται και θέλει μετά πλύσιμο!!!
Μη πούμε πως κάθε 370 χλμ θέλει υποχρεωτικά 15 λίτρα μπενζινα :ireful: :ireful: :ireful:
Για τα ΚΤΜ εσείς ξέρετε... :angel:

Εμενα παλι, θελει καθε 450 χιλιομετρα βενζινη. Τι παει να πει αυτο? Εσεις θεωρειτε αυτες τις μοτοσυκλετες κορυφαιες, αλλα απ`οτι φαινεται, ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. :P
<<

sugariadis

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Δημοσίευση 26/03/13, 16:37

Οκ παιδιά. Αν υπολογίζω καλά σε καμιά ωρίτσα θα είστε στην πρώτη στάση έξω από το βάμο. Πρώτα ο θεός θα είμαι και εγώ εκεί μόνο να ξέρω αν έχετε
αποφασίσει που ακριβώς για να σας βρω. Για τον καφέ το απόγευμα θα συνεννοηθώ με jmar και σας προτείνουμε.[/quote]

φιλε mpoto ,αν θέλετε μπορούμε να συναντηθούμε στου Γρηγόρη στην Γεωργιούπολη,που απο εκεί στην ουσία ξεκινάει και η βόλτα
αν παλι δεν γίνεται,ο καφές θα είναι ανάμεσα Κάινα και Βάμου(θα το γράψω)
<<

NDIAKAK

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
BMW-R1100GS

Δημοσίευση 26/03/13, 17:05

αν σχεδιαζετε για 6-7 του απριλη να λαβετε υποψιν σας και αυτο

http://www.cretalive.gr/crete/view/klei ... siwn/72212
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 26/03/13, 19:23

Μην ανησυχείς και μόλις λυθεί θα ανοίξω καινούριο θέμα για να πέσει το δούλεμα εκεί! :D :D

NDIAKAK έγραψε:αν σχεδιαζετε για 6-7 του απριλη να λαβετε υποψιν σας και αυτο

http://www.cretalive.gr/crete/view/klei ... siwn/72212

Ώπα! Νίκο (sugar) το είδες αυτό; Περνάμε από Φουρνές - Λάκκοι – Ομαλός; Για τσέκαρε το πρόγραμμα της 2ης μέρας.

sugariadis έγραψε:....το πρόγραμμα θα έχει ως εξής..06/04/13συγκέντρωση στο everest στο Γιόφυρο στις 08:00και εκκίνηση στις 08:30(με γεμάτα ντεπόζιτα)
Στάση για καφέ θα κάνουμε λίγο έξω απο το Βάμο.
Για το μεσημεριανό φαγητο, θα κρατάει ο καθένας το κάτι τις του και θα κάνουμε πικ-νικ. Αυτο για δύο λόγους: 1) να κρατηθει το κόστος χαμηλά και 2) υπάρχει γεύμα το βραδυ στο ξενοδοχειο.
Το καφεδάκι το απογευματάκι στα Χανια θα το κανονίσουν jmar και mpoto (το μέρος εννοώ) ε παιδία; ;)
Το τέλος της πρώτης μερας θα μας βρεί στο Καστέλλι Κισσάμου και στο ξνδχο: Mediterranean Studios Apartments.
Το κόστος είναι 30e ανα άτομο και περιλαμβάνει:διαμονή με πρωινό, και γεύμα με τα παρακάτω: τζατζικι,πατατες φουρνου,σαλατα, BBQ , κρασί, και ρακί με φρουτα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα,όποιος δεν θέλει να κοιμηθεί στο ξνδχ, να συμμετάσχει στο γέυμα με 15e το άτομο.

Παίζει να έρθει μια φίλη μου η οποία θα μπορεί να ξεκινήσει στις 09:30 (αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έρθει). Αν γίνει αυτό είτε θα σας προλάβω στο δρόμο (θα οδηγώ αξιόπιστο street...) είτε στον καφέ, είτε στο πικ-νικ.

Το κόστος του ξενοδοχείου μπορεί αρχικά να φαίνεται τσιμπημένο, όμως περιλαμβάνει βραδινό και πρωινό, επομένως δεν είναι και τόσο.
Όπως και να'χει, υπάρχει εναλλακτική; Μπορεί κάποιος αν θέλει να κοιμηθεί σε σκηνή εκεί κοντά;
Προσωπικά πάντως θα προτιμήσω όπως έχω ξαναγράψει το ξενοδοχείο για το λόγο πως μια τέτοια διαδρομή με πολλά χιλιόμετρα σε στενούς δρόμους απαιτεί την καλύτερη ξεκούραση και οι μέρες ακόμα δεν έχουν στρώσει, επομένως ένας δυνατός αέρας το βράδυ ή μια βροχή μπορεί να αφήσει ξύπνιους όσους προτιμήσουν σκηνή.
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 26/03/13, 19:29

Ας ξαναγράψουμε επομένως τη λίστα δηλώνοντας και το πού θα κοιμηθούμε και αν θα είμαστε μονοί ή διπλοί:

1. sugariadis
2. MANU KTM950 - ξενοδοχείο
3. yns - ξενοδοχείο (1 ή 2 άτομα)
4. advnick
5. KostasT - ξενοδοχείο
6. nik papastef (μονοήμερο)
7. Gelasios (?) - ξενοδοχείο
8. manos
9. newRider
10. nikos zrs
11. yiorogsy
12. P@vlos.B - ξενοδοχείο
13. Markas - ξενοδοχείο
14. jmar
15. der7 - ξενοδοχείο
16. Giorgos Drz (?) - ξενοδοχείο
17. Manolis Lirarakis (?)
18. Slane
19. squad
20. @topos
21. KYMA TOO - ξενοδοχείο
22. Africaman (?)
<<

nikos zrs

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Made in japan

Δημοσίευση 26/03/13, 21:01

βαλε και τον Ιακωβο στην λιστα. οσο για την διαμονη και εγω ξενοδοχειο
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ V STROM !!!
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650

Δημοσίευση 26/03/13, 21:43

Ας ξαναγράψουμε επομένως τη λίστα δηλώνοντας και το πού θα κοιμηθούμε και αν θα είμαστε μονοί ή διπλοί:

1. sugariadis
2. MANU KTM950 - ξενοδοχείο
3. yns - ξενοδοχείο (1 ή 2 άτομα)
4. advnick
5. KostasT - ξενοδοχείο
6. nik papastef (μονοήμερο)
7. Gelasios (?) - ξενοδοχείο
8. manos
9. newRider
10. nikos zrs - ξενοδοχείο
11. yiorogsy
12. P@vlos.B - ξενοδοχείο