ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

<<

MANU KTM950

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νεκτάριος

Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003

Δημοσίευση 20/07/12, 10:09

advnick έγραψε:Περαν του οτι το μηχανακι μου ειναι μοντελο του 2005 και οχι του 2007, αν κοιταξεις και ψαξεις λιγο καλυτερα τις αναλογιες σχεσεις στο σαζμαν, μιας και εισαι και μηχανολογος, θα δεις οτι το lc4, ειναι γρηγοροτερο. Αλλωστε αλλη η δουλεια του Adventure και αλλη του lc4. Φιλε μου. :) :) :)

επειδη λοιπον εγω ειμαι μηχανολογος εχω να σου πω οτι η διαφορα στο σασμαν ειναι σχεδον μηδενικη και την φτιαχνεις με την τελικη μεταδοση και επισης στις μοτοσυκλετες που βαζουμε εξατμησεις φτιαχνουμε αναλογα και το καυσιμο πραγμα που στο συγκεκριμενο δεν εχει γινει απότι ξερω τουλαχιστον και μαλιστα μαλλον που δεν μπορει να γινει παρα μονο με αλλαγη σοβαρη στην τροφοδοσια (αλλαγη στο συστημα εξαεριωτηρα) εξου και οτι μεχρι καποιο ευρος στροφων ειναι .....................
Επισης αφου εισαι απιστος Θωμας θα σου το αποδειξω με πολυ πιο μετριου επιπεδου μοτο οταν θα βολεψει ή οποτε εσυ αποφασησεις.
Και επειδη το θεμα παρατραβηξε και ο καθενας εχει την αποψη του νομιζω οτι τελικα καλυτερα να μεινεις οπως εισαι διοτι θα βρεθεις προ εκπληξεων με αυτα που ο ιδιος θα διαπιστωσεις οποτε πες οτι εγω εχω λαθος και αστο ως εχει.......................
CHOOSE YOUR LEVEL.........THE WORLD IS ORANGE
<<

advnick

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Δημοσίευση 20/07/12, 17:36

Με χαλαει που δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω. Εγω συμφωνω οτι το lc4 ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου, λογω σχεσεων στο σαζμαν. Τωρα για τις αμφιβολιες σου, περι της τροφοδοσιας, το συζηταμε οποτε θελεις. Επειδη μαλλον δεν εισαι σιγουρος για το τι εχω κανει στο καρμπυρατερ, μετα την εξατμιση, θα σου πω μονο οτι εχω κανει οτι λεει η KTM. Εννοω τις αλλαγες που πρεπει να γινουν απο θεμα ζιγκλερ και βελονας. Αυτα και το τελειωνω εδω το θεμα γιατι το παρακουρασαμε.
Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά και άλλα θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης