Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX
2Τ VS 4T (δίχρονο ή τετράχρονο τελικά;)

Το φόρουμ των μελών και φίλων του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ
Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640

Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX
advnick έγραψε:Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση.![]()

Όνομα:
Νεκτάριος
Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003
advnick έγραψε:Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση.![]()
Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640
MANU KTM950 έγραψε:advnick έγραψε:Οταν το πας το 2Τ σαν χελωνα, σαφως και δεν καιει. Αν αρχισεις να το πηγαινεις αεροπορια (αν μπορεις) τοτε θα μιλησουμε για καταναλωση.![]()
ναι ναι πολλες φορες ακολουθουν οι υπολοιποι και γιαυτο παω αργα...............
Τι λες παλι ρε ......... οταν παω γρηγορα με χανουν ..... χανονται και αν δεν ειναι ο σπυρος σκουπα ......... χανομαστε.
Μπορουμε βαβαια να παμε καμια φορα παρεα για να δουμε ποση ωρα θα με ακολουθεις.............. συντεκναρα χαχχαχαχαχαχα

Όνομα:
Νεκτάριος
Μοτοσυκλέτα:
KTM 950 ADVENTURE 2004
KTM 250 EXC 2008
KTM LC4 640 Prestige 2003
απλα πρεπει να το δεχτεις

Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX

Όνομα:
Γιάννης
Μοτοσυκλέτα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ RMX
Video from : www.youtube.comΌνομα:
Παύλος
Μοτοσυκλέτα:
ΚΤΜ 690 E '08
KTM EXC 250 '06
Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640
P@vlos.B έγραψε:Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να με πείσετε να αρχίζω να κοιτάω για δίχρονο!!!![]()
![]()
Χώρια η πλάκα πάντως, ένα μεγάλο θέμα είναι η συντήρηση, και επειδή τελευταία έχω ακούσει από πολλούς τετράχρονους για μεγάλα ποσά, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κοιτάω για 2Τ... Όλα αυτά βέβαια όταν πουλήσω το DRάκι μου!
Θα μπορούσαν μερικοί με 4Τ να μας γράψουν πόσο περίπου τους στοιχίζει η συντήρηση το έτος??? Τί να περιμένει κανείς περίπου ότι θα δίνει το χρόνο.
Και η άλλη ερώτηση είναι, υπάρχουν μάρκες ή κυβισμοί που ζητάνε πιο πολλά από άλλες, πχ τα γιαπωνέζικα είναι πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαϊκά, τα 450 από τα 250, ή όλα ανεξαρτήτως ζητάνε?
Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις εμπειρίες ανθρώπων που τα καβαλάνε τόσα χρόνια γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος και θα με βοηθούσε πολύ.
tiflaeisai έγραψε:Ε νταξ ρε Νίκο, σε αυτά τα επίπεδα δεν θα φτάσουμε...
Αλλά ζούμε με το όνειρο...
![]()
![]()
![]()
P@vlos.B έγραψε:Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να με πείσετε να αρχίζω να κοιτάω για δίχρονο!!!![]()
![]()
Χώρια η πλάκα πάντως, ένα μεγάλο θέμα είναι η συντήρηση, και επειδή τελευταία έχω ακούσει από πολλούς τετράχρονους για μεγάλα ποσά, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κοιτάω για 2Τ... Όλα αυτά βέβαια όταν πουλήσω το DRάκι μου!
Θα μπορούσαν μερικοί με 4Τ να μας γράψουν πόσο περίπου τους στοιχίζει η συντήρηση το έτος??? Τί να περιμένει κανείς περίπου ότι θα δίνει το χρόνο.
Και η άλλη ερώτηση είναι, υπάρχουν μάρκες ή κυβισμοί που ζητάνε πιο πολλά από άλλες, πχ τα γιαπωνέζικα είναι πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαϊκά, τα 450 από τα 250, ή όλα ανεξαρτήτως ζητάνε?
Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις εμπειρίες ανθρώπων που τα καβαλάνε τόσα χρόνια γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος και θα με βοηθούσε πολύ.
Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
ktm 450exc
cbr 600 f
Όνομα:
Νίκος
Μοτοσυκλέτα:
KTM ADVENTURE 640
nik papastef έγραψε:Παύλο και γω επειδή θεωρώ οτι η μηχανη δεν είναι απλά μεσω μετακίνησης αλλα κ@.λα κατεληξα σε αυτο του έχω. Φρόντισε λοιπόν να καταλήξεις κάπου με γνώμονα όπως είπε και ο μανος << α υ τ ό γ ο υ σ τ ά ρ ω και τέλος >>. λόγο της χρήσης που θα του κάνεις θα έχεις και φθορές και πολλα αναλώσιμα αν θες να είσαι τυπικος με την συντηρηση και δεν το γράψεις στα @ @ σου.
Επιστροφή στο Τεχνικά και άλλα θέματα
Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης